CLOUD namenska
rešenja

Podignite poslovanje na viši nivo

Cloud servisi su naša primarna, a ne sporedna delatnost. Mi se bavimo Cloud tehnologijama zato što je to naša strast i želja, a ne zato što moramo ili samo zato da bismo ispratili konkurenciju. Ovo nam omogućava da kreiramo Cloud servise vrhunskih funkcionalnosti i performansi.

Cloud namenska resenja

CLOUD MAIL SERVER

VREME MAIL KLIJENATA I PAPIRNIH CEDULJICA JE ODAVNO PROŠLO

Zakoračite u svet pametnih webmail rešenja koja omogućavaju lakšu kolaboraciju uz inovativnu Zimbra platformu.

NetCast Cloud Mail Server je visoko dostupni namenski mejl server za poslovne korisnike. Namenjen je svima kojima je kvalitetna, pouzdana i bezbedna mejl komunikacija deo svakodnevne potrebe.

Ali, osnovna mejl komunikacija nije dovoljna u modernom poslovanju. Zato smo za Vas napravili rešenje zasnovano na modernoj i veoma popularnoj Zimbra platformi koja omogućava lakšu saradnju i povećanje produktivnosti unutar Vaše organizacije.

već od1995EUR

Saznaj više

CLOUD WEB
SERVER

PROFESIONALNO REŠENJE ZA NAPREDNE SAJTOVE I WEB APLIKACIJE SA ZAGARANTOVANIM RESURSIMA

Za potrebe naprednih, zahtevnijih sajtova i web aplikacija kreirali smo profesionalno rešenje za hosting na savremenoj namenskoj Linux platformi.

Za razliku od standardnog shared hostinga, korišćenjem NetCast Cloud Web Server servera dobijate zagarantovane serverske resurse i pun uvid nad iskorišćenjem istih, kao i potpunu redudantnost i skalabilnost koje obezbeđuju NetCast Cloud i NetCast Data Centar infrastruktura.

već od1120EUR

Saznaj više

CLOUD MAIL MARKETING

POVEĆAJTE PRODAJU KORISTEĆI EFEKTIVAN I INTUITIVAN MAIL MARKETING ALAT

U marketingu jednostavne stvari funkcionišu najbolje. Danas svako ima najmanje jednu email adresu, a komunikacija putem mejlova je već izvesno vreme dominantna. Niko ne voli da ga uznemiravate telefonom ili da mu kucate na vrata, pogotovo ako želite nešto da mu prodate.

Međutim, istina je da ljudi i organizacije imaju potrebe za Vašim uslugama. Na Vama je samo da im pristupite na pravi način. Edukujte Vaše klijente, pružite im pravu informaciju u pravo vreme, koristeći adekvatan alat. Postignite mnogo rezultata sa malo uloženih sredstava.

već od1000EUR

Saznaj više

CLOUDBOX

NE MORATE VIŠE BRINUTI O SIGURNOSTI DOKUMENATA KOJA SE NALAZE NA VAŠEM RAČUNARU.

Sada postoji mesto na kome ćete moći da sačuvate sve svoje podatke, podelite ih sa svima i pristupite im bilo kad i bilo gde.

Pored svoje glavne funkcije čuvanja podataka, CloudBox pruža dodatne pogodnosti u vidu mogućnosti deljenja fajlova sa kolegama, ostavljanja komentara na nečiji rad, dodeljivanja radnih zadataka itd.

već od250EUR

Saznaj više
Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje