Cobalt CRM Suite

Cobalt CRM je prvi CRM softver prilagođen domaćem tržištu, zasnovan na proverenoj SuiteCRM platformi, koji uz lako korišćenje pokriva ceo proces upravljanja odnosa sa klijentom. Napravljen od strane prodavaca za prodavce, sa ciljem da olakša svakodnevni rad, a ne da bude samo još jedan dodatni alat koji je obavezno popunjavati da se procedura ispoštuje ili forma zadovolji.

Upoznajte Cobalt crm Suite

Ako ste tražili pravog prodajnog asistenta koji će ubrzati vaš tim i unaprediti vašu prodaju i odnose sa klijentima, u Cobalt CRM Suite softveru ćete dobiti savršenog saveznika

Zašto Cobalt CRM Suite?

Cobalt CRM je zasnovan na proverenoj SuiteCRM platformi, koji uz lako korišćenje pokriva ceo proces upravljanja odnosa sa klijentom.
Naš tim posvećenih stručnjaka pomaže kompanijama da uz pomoć najmodernijih softverskih rešenja ubrzaju i pojednostave svoje poslovanje uz povećanje prihoda.

Benefiti

  • Potpuno je prilagođen domaćem tržištu.
  • Zasnovan na proverenoj SuiteCRM platformi.
  • Na jednom mestu čuva sve podatke o klijentu.
  • Daje savršen pregled svim članovima tima – od prodavca do menadžera.
  • Na najbolji način optimizuje i ubrzava prodajni proces i izveštavanje.
  • Čuva sve podatke na jednom mestu.
  • Lako se koristi i integriše sa postojećim sistemima.

Sve na jednom mestu

Svi podaci o klijentu – savršeno pregledni i sortirani

Štedite vreme

Nema više zapisivanja i preturanja po papirima i fajlovima

Lak za korišćenje

Moderan i pregledan interfejs bez suvišnih informacija

U zavisnosti od veličine i potreba vaše kompanije izaberite jedno od ponuđenih rešenja!

Cobalt Sales

1990 EUR

Provereno CRM rešenje u koje su ugrađene najbolje prakse sa terena. COBALT SALES uz modul namenjen sektoru prodaje zadovoljava potrebe najvećeg broja kompanija.

Naruči

Cobalt Sales & Marketing

2450 EUR

Sadrži sve funkcionalnosti kao i COBALT SALES, a uz dodatak modula za marketinške aktivnosti i partnersku saradnju sa kompanijom CUBE, redovno snabdevanje CRM-a informacijama o potencijalnim klijentima nikada nije bilo lakše i brže.

Naruči

Cobalt Unlimited

3800 EUR

Napredno rešenje koje objedinjuje više sektora kompanije – sadrži sve funkcionalnosti kao COBALT SALES & MARKETING uz dodatni modul za podršku što omogućava uvid u ceo proces od uspostavljanja prvog kontakta do prestanka važenja ugovora.

Naruči