Microsoft proizvodi

U savremeno doba, kada je na Internetu moguće pronaći veliki broj besplatnih Office Suite paket programa za obradu teksta, tabelarno prikazivanje i poslovne prezentacije sa najrazličitijim mogućim dodacima, kao i operativnih sistema koje možete instalirati bez dodatnog plaćanja, pitate se zašto biste morali da platite za nešto što možete da dobijete potpuno besplatno?

Dobitna kombinacija-svetski poznati proizvodi, a vrhunska lokalna podrška

Još uvek se niste odlučili za kupovinu Micrososft paketa? Ne dvoumite se više! Kombinacija profesionalnih saveta i posvećenosti našeg tima podrške su dobitna kombinacija koja Vam garantuje sigurnost da će 24 časa sve funkcionisati besprekorno. Oslonite se na nas!

Besplatno rešenje možda i nije pravo za vas

Sigurni smo da često u svom poslovanju imate potrebu da delite fajlove sa kolegama ili korisnicima koji koriste MS Office ili Windows operativni program. Ukoliko, pritom, Vi koristite neki od besplatnih Office Suite paketa, možete doći u situaciju da imate problema sa otvaranjem, ažuriranjem i deljenjem fajlova.
Kompanija Microsoft nudi poslovna rešenja za profesionalnu upotrebu-nemate potrebe za angažovanjem IT osoblja, a zadatke ćete obaviti jednostavno i brzo jer nije potrebna dodatna konfiguracija.

Savetovanje, prodaja, podrška

Kao Microsoft partner u mogućnosti smo da Vam ponudimo stručne savete i mogućnost nabavke Microsoft operativnih sistema po najpovoljnijim uslovima na tržištu, kao i dobijanje licence za korišćenje Microsoft Office paketa i pojedinačnih alata.
Mi Vam možemo pomoći u pronalaženju najpovoljnije opcije za legalizaciju softvera koji koristite u Vašoj kompaniji*.

Još uvek se niste odlučili za kupovinu Micrososft paketa? Ne dvoumite se više! Kombinacija profesionalnih saveta i posvećenosti našeg tima podrške su dobitna kombinacija koja Vam garantuje sigurnost da će 24 časa sve funkcionisati besprekorno. Oslonite se na nas!

Microsoft Office paket

Ko kaže da morate da budete u kancelariji od devet do pet? Uz Office 365 u mogućnosti ste da ponesete svoju kancelariju sa sobom i pristupite svojim poslovnim dokumentima bilo kada, bilo gde i sa bilo kog mobilnog uređaja.
MS Office paket sa razlogom predstavlja najsavremeniji i najtraženiji softverski paket namenjen kancelarijskom poslovanju. Obezbeđuje mobilno i fleksibilno poslovanje preko brojnih naprednih alata koje besplatni paketi za obradu podataka ne podržavaju.
Microsoft je bitno unapredio primenu Cloud Computing koncepta ponudivši Office 365. MS Outlook Email program, Tell me polje za pretragu, podržan uvoz PDF formata, digitalna signatura, Direct Cursor, prikaz uživo, dodatni tipovi dijagrama, zaštita šifre baze podataka…samo su neki od mnogih alata unapređene podrške.

 • Jednostavna upotreba i bogate funkcije
 • Pristup Office alatkama sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme, sa bilo kog uređaja
 • Jednostavniji način deljenja datoteka i informacija, kao i saradnja u realnom vremenu, sa timovima iz različitih odeljenja koji su često i geografski veoma udaljeni
 • Efikasnost – više nije potrebna kompleksna infrastruktura koja uključuje održavanje skupocenih servera i angažovanje IT osoblja, pa to vreme i resurse možete preusmeriti kako biste se maksimalno posvetili klijentima
 • Pouzdanost, sigurnost i privatnost – Vaši podaci su samo Vaši. Microsoft štiti Vašu privatnost
 • Razvoj i upravljanje uslugom bez potrebe angažovanja IT kadra
 • Upotreba Word, Excel, PowerPoint i Outlook programa, koji su Vam dostupni bilo kada i bilo gde
 • Mesečna pretplata i lokalna podrška 24/7
 • Mogućnost automatskih ispravki – to je Office koji pokreće oblak
 • Fleksibilnost dodavanja korisnika i usluga po potrebi, kao i mogućnost da smanjite avansne troškove i troškove IT sektora

Microsoft Windows

Microsoft Windows je podržan na najrazličitijim hardverskim platformama , jednostavan je i lak za korišćenje. Takođe, podržava brojne aplikacije koje nisu podržane od strane drugih operativnih sistema.
Uštedite energiju i vreme i kvalitetnije iskoristite raspoložive resurse, optimizujte poslovanje i povećajte njegovu fleksibilnost.

 • Jednostavnost u korišćenju
 • Zaštitu od rizika koji se mogu povezati sa piratskim softverom
 • Pouzdanost na koju možete uvek da računate
 • Performanse koje su još brže i obezbeđuju prednost Vašoj kompaniji
 • Microsoft Office paket
 • Sigurnost da Vaša kompanija u potpunosti ispunjava Microsoft uslove licenciranja softvera i da je zaposleni, partneri i klijenti doživljavaju kao pouzdanog i renomiranog poslovnog partnera
 • Korišćenje naprednih alata za povećanje produktivnosti, što besplatni operativni sistemi ne podržavaju
 • Prilagođenost poslovnim, a ne privatnim potrebama
 • Profesionalno poslovanje
 • Mesečna pretplata i lokalna podrška 24/7.Aplikacije

Office online

Mogućnost offline instalacije

Korišćenje online HD konferencije

Skladištenje i deljenje podataka

Besplatan update

OFFICE 365 BUSINESS 

9.99EUR

Office 2016 - Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher i OneNote

1 TB

OFFICE 365 BUSINESS ESSENTIALS

6.00EUR

Office 2016 - Word, Excel, PowerPoint i OneNote

1 TB