Projektovanje mrežnih rešenja

Tehnologija se modernizuje velikom brzinom a mrežna rešenja koja mnoga preduzeća danas koriste uskoro će biti prevaziđena. S obzirom da čitate ovaj tekst, na pravom ste putu da izbegnete sličnu situaciju.

It kao pokretač vašeg poslovanja, ne kao trošak

Uspešna saradnja sa preduzećima različitih delatnosti i veličine omogućila nam je spoznavanje najbolje moguće prakse o ulozi IT-a u razvoju biznisa.
Razvili smo sposobnost da na osnovu sveobuhvatne i detaljne analize stanja, odnosno konkretnih potreba i poslovnih problema klijenta razvijemo planove za poboljšanje poslovnih performansi kroz predlaganje i implementaciju softverskih rešenja i izbor hardvera i softvera.

Uz naše stručne savete do boljih rezultata

NetCast pomaže svojim klijentima da reše određeni problem iz oblasti svog poslovanja korišćenjem modernih informacionih tehnologija do detalja prilagođenih potrebama klijenata. Obezbedićemo sve potrebne resurse da bi Vaša kompanija ostvarila stalnu povezanost i dostupnost ljudi i tehnologije, uz potpunu bezbednost podataka. Bićete u mogućnosti da primenite najsavremenije principe poslovanja i na taj način, ostvarite optimizaciju troškova, bolju iskorišćenost vremena i značajno povećanje efikasnosti.

Web control

Zabranite ili ograničite pristup na pojedinačne i/ili kompletne kategorije sajtova, kontrolišite multimedijalni striming saobraćaj i povećajte bezbednost Vaše mreže

Rad sa udaljene lokacije

Bezbedno pristupanje službenim i drugim podacima i aplikacijama bilo kada i bez obzira na to gde se nalazite

Daljinski video nadzor

Kontrola i nadgledanje putem Interneta

VoIP

Besplatno telefoniranje između poslovnica ili sa partnerima

Backup

Bezbedno i redovno arhiviranje svih dokumenta i elektronske pošte

Private Cloud

Imajte moć i fleksibilnost Cloud-a pod Vašom kontrolom. Naše arhitekte i inženjeri dizajniraju Cloud u skladu sa Vašim potrebama, kompletna infrastruktura je smeštena kod Vas

Audio/Video striming

Naša OTT platforma omogućava Vam strimovanje audio/video sadržaja preko Interneta do bilo koje tačke na planeti