Flex Biznis Paketi

Muči Vas IT?

Znamo da je IT težak. Tehnologija je sve kompleksnija i izazovnija. IT je neophodan za poslovanje, ali Vam često predstavlja opterećenje i problem.
Ne znate tačno šta plaćate i da li je to adekvatno Vašim potrebama? Kad već imate velike troškove, očekujete da sve radi kako treba? Ili prosto želite da osvežite i optimizujete postojeću IT opremu i alate?

Cisko
Meraki
Ubiquiti
Emc
NetApp
Citrix
Microsoft
Panda Security
F-Secure

Imamo rešenje
za Vaše poslovanje!

Kreirali smo biznis pakete koji pokrivaju većinu potreba Vašeg preduzeća. Svi paketi su fleksibilni tako da mogu da se prilagode Vašem okruženju u smislu funkcionalnosti i veličine. Naravno, ukoliko postoji potreba rešenje može da se kreira i “po meri” u skladu sa Vašim specifičnim potrebama i zahtevima.

Korišćenjem isključivo profesionalne i cost-effective opreme, gradimo sisteme “ključ u ruke” u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja. Pružamo neograničenu podršku i sve to po principu mesečne nadoknade.

Vreme “IT glavobolja”, velikih investicija u IT opremu i zapošljavanje IT osoblja je prošlost. Vreme “IT rešenja” je pred Vama. Fokusirajte se na Vašu delatnost, a brigu o “dosadnom” IT-u prepustite nama. Kada ste Vi uspešni i mi smo!

Korišćenjem
FLEX BIZNIS PAKETA dobijate:

  • Profesionalnu opremu
  • Predusretljivu i stručnu tehničku podršku 24/7
  • Mogućnost mesečnog plaćanja-bez početnog ulaganja
  • Fokus na Vašu primarnu delatnost
  • Monitoring rada servisa
Flex Biznis Paketi