MICROSOFT PROIZVODI

Powered by

DOBITNA KOMBINACIJA-SVETSKI POZNATI PROIZVODI, A VRHUNSKA LOKALNA PODRŠKA

U savremeno doba, kada je na Internetu moguće pronaći veliki broj besplatnih Office Suite paket programa za obradu teksta, tabelarno prikazivanje i poslovne prezentacije sa najrazličitijim mogućim dodacima, kao i operativnih sistema koje možete instalirati bez dodatnog plaćanja, pitate se zašto biste morali da platite za nešto što možete da dobijete potpuno besplatno?

BESPLATNO REŠENJE MOŽDA I NIJE PRAVO ZA VAS


Microsoft u netcastu

Sigurni smo da često u svom poslovanju imate potrebu da delite fajlove sa kolegama ili korisnicima koji koriste MS Office ili Windows operativni program. Ukoliko, pritom, Vi koristite neki od besplatnih Office Suite paketa, možete doći u situaciju da imate problema sa otvaranjem, ažuriranjem i deljenjem fajlova.

Kompanija Microsoft nudi poslovna rešenja za profesionalnu upotrebu-nemate potrebe za angažovanjem IT osoblja, a zadatke ćete obaviti jednostavno i brzo jer nije potrebna dodatna konfiguracija.

Savetovanje, prodaja, podrška

Kao Microsoft partner u mogućnosti smo da Vam ponudimo stručne savete i mogućnost nabavke Microsoft operativnih sistema po najpovoljnijim uslovima na tržištu, kao i dobijanje licence za korišćenje Microsoft Office paketa i pojedinačnih alata.

Mi Vam možemo pomoći u pronalaženju najpovoljnije opcije za legalizaciju softvera koji koristite u Vašoj kompaniji*.

Još uvek se niste odlučili za kupovinu Micrososft paketa? Ne dvoumite se više! Kombinacija profesionalnih saveta i posvećenosti našeg tima podrške su dobitna kombinacija koja Vam garantuje sigurnost da će 24 časa sve funkcionisati besprekorno. Oslonite se na nas!

MS OFFICE PAKET

MICROSOFT OFFICE PAKET

Saznaj više
IMPLEMENTACIJA MICROSOFT POSLOVNOG SOFTVERA

MICROSOFT
WINDOWS

Saznaj više*Izbegnite eventualne neprijatnosti u susretu sa poreskim organima koji su u Republici Srbiji zaduženi za kontrolu korišćenja licenciranih Microsoft operativnih sistema.
Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje