Napredna Zaštita

Tradicionalna rešenja za endpoint zaštitu su efikasna u blokiranju poznatih pretnji upotrebom tehnika za detekciju baziranih na „potpisima“ i heurističkim algoritmima. Medjutim, oni su nemoćni protiv Zero-Day i targetiranih pretnji koje koriste tzv „malware opportunity window“, vreme koje prođe između pojave novog malvera i objavljivanja zaštite. Taj jaz se sve češće koristi od strane hakera kako bi u sisteme ubacili viruse, ransomeware ili Trojance i doveli do kriptovanja ili krađe poslovnih informacija u cilju traženja otkupa ili čak i industrijske špijunaže.

Endpoint Detection&Response – apsolutna zaštita

EDR funkcije se oslanjaju na novi sigurnosni model koji može da garantuje kompletnu zaštitu za radne stanice i servere klasifikacijom 100% procesa koji se odvijaju na svakom kompjuteru kroz organizaciju, nadgledanje i kontrolu njihovog ponašanja.

Panda Adaptive Defense 360:

Panda Adaptive Defense 360 je prvi i jedini proizvod na tržištu koji u jednom rešenju kombinuje Endpoint Protection (EPP) i Endpoint Detection&Response (EDR) sposobnosti.

Panda Adaptive Defense 360 takođe automatizuje procese, smanjujući time pritisak na IT odeljenja. Bazirajući se na Pandinom Endpoint Protection Plus rešenju, AD360 pruža jednostavnu i centralizovanu zaštitu, remedijaciju, praćenje i izveštavanje u realnom vremenu, profile-based zaštitu, centralizovanu kontrolu uredjaja (Device control) i Web monitoring i filtering.

Panda Adaptive Defense

Ukoliko postojeće rešenje za Vašu AntiVirus zaštitu nije još isteklo, a njene performansee više nezadovoljavaju Vaše zahteve, imamo mogućnost da ga nadogradimo.

Panda Adaptive Defense je proizvod koje u sebi sadrži samo EDR funkcionalnosti i može biti iskorišćen kao dodatni nivo zaštite preko bilo kog drugog Antimalware rešenja.