Perimetarska Zaštita

Moderne pretnje koje lako zaobilaze tradicionalna sigurnosna rešenja zahtevaju drugačiji pristup bezbednosti. Naša perimetarska rešenja su izgrađena na konceptu Multi-Layer Collaborative Security. Ovaj holistički pristup, baziran na aktivnoj saradnji izmedju različitih sigurnosnih platformi, predstavlja budućnost dubinske zaštite IT sistema.

Performanse

Tehničke performanse uredjaja za zaštitu nisu nikada bile važnije nego sada. Bilo da li je u pitanju propusna moć firewall-a, IPS, VPN, Web filtering ili Sandboxing, naša rešenja su u stanju da pruže visoke performanse, best-of-breed sigurnosne funkcije i sve to lako upravljivo kroz web konzolu.

Spremni za budućnost

Zato što su sigurnosna rešenja investicija koja treba da pokrije višegodišnji period, naši Network Security proizvodi nude skalabilnost, modularnost i opcije koje mogu da evoluiraju zajedno sa vašim IT sistemom.

Besprekorna bezbednost

U “Bring-Your-Own-Everything” okruženju, postaje ogroman izazov kako držati korisnike pod kontrolom dok sa druge strane pratite brz razvoj kompanije. Jedini način da zaštita bude efikasna je da bude besprekorna i lagana za korišćenje, istovremeno za korisnike ali i administratore.