Printing-as-a-Service

U našoj ponudi imamo različite modele RICOH multifunkcijskih uređaja, a prema potrebama klijenta biramo onaj koji na najbolji način ispunjava sve zahteve klijenta. Multinfunkcijskim uređajem omogućavamo, štampanje, skeniranje i kopiranje, uz konstantni monitoring uređaja, održavanje, i zamenu tonera ili obavljanje potrebnih servisa, a sve ovo ulazi u cenu najma.

Ricoh Aficio MP 301SPF

A4 uređaj, crno-beli

Crno-beli uređaj sa touch-screen panelom idealan za male kancelarije sa do 10 aktivnih korisnika. Preporučeni obim mesečne štampe je 15.000 što zadovoljava i najzahtevnije korisnike.

Uređaj štampa brzinom od 30 stranica u minuti i poseduje sve neophodne opcije za integraciju bilo u sistem MDS (upravljanje dokumentacijom – scan to email, scan to folder) bilo u MPS (sistem kontrole i upravljanja štampom).

Ricoh Aficio MP 201SPF

A4 uređaj, crno-beli

Ukoliko imate potrebu za brzim, višenamenskim rešenjem, koje bi pospešilo produktivnost u vašem poslovnom okruženju, Aficio MP 201SPF je savršen izbor. Sa funkcijama štampanja, kopiranja, skeniranja i faksiranja, zadovoljiće sve vaše potrebe za obradom dokumentacije.

Uštedite vreme zahvaljujući brzom zagrevanju aparata i brzini od 20 str/min, zaštitite poverljive podatke sa HDD opcijom, pojednostavite i ubrzajte protok dokumentacije koristeći Scan-to-email i Scan-to-folder opcije.

Ricoh Aficio MP 305+SPF

A4 uređaj, a ujedno i najmanji A3 uređaj, crno-beli

Crno-beli uređaj sa android touch-screen panelom idealan za male kancelarije sa koje povremeno imaju potrebe za A3 skeniranjem, kopiranjem i štampom.

Uređaj u osnovnoj postavci iz baypass tray-a nudi mogućnost operacije sa hartijama do A3 formata. To podrazumeva štampu, kopiranje i skeniranje na uređaju koji je veličine klasičnog A4 štampača.

Ricoh Aficio MP 2555SP

A4/A3 uređaj, crno-beli

Aficio MP 2555SP je uređaj namenjen zahtevnim korisnicima koji pruža mogućnost štampe, kopiranja i skeniranja uređaja do A3 formata. Mesečni volumen ovog uređaja je 35.000 otisaka mada on može, i pored toga da izdrži udare u štampi. U osnovnoj postavci uređaj dolazi sa dve fioke za različite vrste papira.

Uređaj se može obogatiti opcionim finišerima kao što su heftalice, bušači rupa, booklet finišeri i sl. Uređaj je najnovije generacije i sadrži android operativni panel.

Ricoh Aficio MP 402SPF

A4 uređaj, crno-beli

Aficio MP 402SPF je uređaj namenjen malim kancelarijama i radnim grupama koji pruža mogućnost štampe, kopiranja i skeniranja uređaja A4 formata. Ovaj kompaktni uređaj je osvoji nagradu RICOH 10.1 Pametni operativni panel , koji pojednostavljuje operacije, proširuje funkcionalnosti i može da “razgovara” sa drugim pametnim uređajima. Mesečni volumen ovog uređaja je 35.000 otisaka mada on može, i pored toga da izdrži udare u štampi sa brzinom štampe od 40 otisaka u minuti. Pored ovog, koristeći SPDF (single pass duplex feeder) dvostrani dokumenti mogu biti skenirani u punoj boji brzinom i do 80 strana u minuti.

Uređaj se može obogatiti opcionim finišerima kao što su heftalice, bušači rupa, booklet finišeri i sl. Uređaj je najnovije generacije i sadrži android operativni panel.

Ricoh Aficio MP C307SPF

A4 uređaj, color

Uređaj sa touch-screen panelom idealan za male kancelarije koje imaju potrebe za A4 crno belom i color štampom a podrazumeva i kopiranje i skeniranje na uređaju koji je veličine klasičnog A4 štampača. Uređaj može da komunicira sa iOS i Android pametnim uređajima, poseduje touch-screen panel od 10.1 inča, aplikacije za povezivanje sa pametnim uređajima a veoma je mali potrošač električne energije.