Proaktivna podrška

U situaciji intenzivne ekspanzije ICT-a i potrebe za sve širim znanjima i veštinama za održavanje raznorodnih platformi, pronaći i zadržati kvalitetne ljudske resurse postaje neophodan ali gotovo nedostižan cilj za mala i srednja preduzeća.

PORIS je usluga koja vam omogućava da na jednostavan način upravljate, nadgledate i održavate Vaš celokupan korporativni sistem, bez obzira koliko uređaja imate i gde se oni nalaze.

Recite zbogom IT „ekspertu“ iz kraja

Posvetite se obavljanju svoje delatnosti a održavanje računarskih mreža i računara prepustite profesionalcima koji će učiniti sve što je potrebno da Vaše poslovanje funkcioniše bez zastoja

Kako vam PORIS može pomoći?

 1. Ukoliko nemate svoj IT tim, mi možemo u potpunosti da preuzmemo sve funkcije koje on treba da obavlja, a uz pomoć naprednih platformi za automatsko i daljinsko praćenje i upravljanje učiniti da se osećate kao da smo sve vreme sa Vama i deo Vaše firme.
 2. Ukoliko imate svoj IT tim, možemo im pomoći da se oslobode nepotrebnih poslova i koncentrišu na aktivnosti koje Vam mogu doneti dodatnu vrednost. Naš tim poseduje široku ekspertizu koja je u stanju da se izbori sa bilo kojim problemom koji je u vezi sa Vašim informacionim ili komunikacionim sistemom i time eliminiše nedostatke angažovanja heterogenih timova, za različite oblasti.

Karakteristike

 • Upravljanje svim uređajima u bilo koje vreme bez dodatne opreme ili intervencija na infrastrukturi
 • Upravljanje raznorodnim sistemima: Windows, Linux, MacOS X, Android i iOS kao i upravljanje štampačima i drugim mrežnim uređajima.
 • Alarmi i praćenje: opterećenje CPU, memorije i hard diska, stanja tonera u štampačima itd.
  • Efikasno pravljenje zadataka i skriptova i automatizacija reakcija na alarme
  • Patch menadžment i instalacija softvera: centralizovana i automatska distribucija novih softvera, verzija i „zakrpa“
  • Daljinska podrška i pristup: task management, file transfer, registry editor, command line, event log, etc.
  • Mogućnost intervencija na radnim stanicama bez ometanja korisnika – Silent mode
  • Tiketing sistem: organizacija, klasifikacija i prioritizacija incidenata.
  • Upravljanje „pametnim telefonima“ i tabletima (MDM): password policy, daljinska podrška i zaključavanje, brisanje podataka u slučaju krađe
  • Efikasno i detaljno izveštavanje

Preuzmite kontrolu: upravljanje resursima

Vidite status svakog pojedinačnog uređaja
Pratite Vaše IT okruženje i promene u realnom vremenu
Pratite hardver i softver koji je instaliran i kako se koristi

Prestanite da „gasite požare“ i smanjite svoje troškove

Primajte upozorenja u realnom vremenu koje omogućavaju da vidite printere sa malo tonera, servere sa nedovoljno mesta na disku i mnoge druge indikatore potencijalnih problema
Automatizujte zadatke koji se ponavljaju
Automatski beležite sve aktivnosti radi efikasnog izveštavanja menadžmenta
Automatski patch management radi održavanja svih sistema ažurnim

Držite sve centralizovano i jednostavno

Upravljajte sistemom kroz samo jedan kanal komunikacije, sa svim informacijama i resursima na jednom mestu i krivom učenja koja skoro da ne postoji.

Omogućite svojim zaposlenim najbolju IT podršku, bilo gde da su

Napredni RMM alati (Remote Management&Monitoring) koje koristimo u podršci drastično redukuju broj intervencija na terenu, čineći naš servis višestruko efikasnijim od sličnih usluga na tržištu.

Budite sigurni u to šta je rađeno

Naši napredni sistemi izveštavanja Vam omogućavaju da znate šta, kada i na kom uređaju je rađeno, omogućavaju i nama i Vama da lako sagledamo vreme potrebno za podršku i identifikujemo problematični hardver i softver.

Čuvajte svoje podatke!

Podaci su danas osnova svakog posla. Managed backup servis Vam omogućava da čuvate rezervne kopije Vaših najvažnijih poslovnih podataka na našem Cloud-u, kao dodatni nivo zaštite u slučaju incidenata, od krađe ili otkaza opreme do Ransomware napada.

…I ne gubite iz vida pametne telefone i tablete

U okviru usluge možemo da pratimo i vaše mobilne uređaje i tablete, lociramo ukradene aparate i sprečimo gubitak podataka štiteći ih lozinkom ili daljinskim brisanjem. Možemo unaprediti njihovu sigurnost i efikasnost postavljanjem standarda za lozinke i kontrolom instalacije neproduktivnih sadržaja (igre i aplikacije, upotreba kamere, filmovi itd.)