Web Hosting

Ukoliko ste tek ste počeli sa radom i nemate potrebu za visokim serverskim resursima, a takođe, posedujete WEB sajt i malu bazu klijenata kojima šaljete mejlove, nema potrebe da gubite vreme i novac na instaliranje i admnistriranje skupog WEB servera koji je preveliki za vaše potrebe. Vaše potrebe će na sasvim adekvatan način biti zadovoljene NetCast CloudLinux WEB hostingom.

Kvalitet dedicated hostinga po ceni shared hostinga

Baziran na CloudLinux tehnologiji uz CageFS virtuelizaciju garantujemo vrhnuske performase i sigurnost a dobro poznati kontrolni panel – cPanel je tu da vam obezbedi potpuni ugođaj pri korišćenju

Web Hosting poslovne prednosti:

 • Vrhunske performanse i dostupnost
 • Web Hosting bez ograničenja
 • Moderan kontrolni panel
 • Besplatna migracija i podrška
 • Monitoring servisa
 • Jedinstvena lokacija za Vaš WEB site i email
 • Visoke performase i dostupnost
 • Sigurnost i pouzdanost
  • Jednostavno korišćenje
  • Posvećenu i stručnu tehničku podršku

Zašto NetCast?

Korisnici se odlučuju za shared hosting pre svega zbog niske cene, ali je upravo zbog toga kvalitet usluge često na nezadovoljavajućem nivou. Tipični problemi shared hostinga su loše performanse, slaba sigurnost, nepouzdanost i generalno “deljenje sudbine” sa drugim korisnicima. To znači da Vaš WEB sajt često ima problema sa dostupnošću i brzinom učitavanja. Sve to se nadoknađuje sa niskom cenom, ali Vaše poslovanje i reputacija svejedno trpi.

Ne mora da bude ovako – NetCast Cloud WEB Hosting platforma čiju srž čini CloudLinux tehnologija implementirana uz cPanel – rešava sve probleme.

Zagarantovani resursi

CloudLinux koristi kontejnersku tehnologiju koja omogućava izolaciju, dodeljivanje i garantovanje resursa (CPU, memorija, broj procesa, ..) svakom korisniku.

Sigurnost

CageFS tehnologija vrši virtuelizaciju fajl sistema i omogućava izolaciju podataka svakog korisnika i sprečava tipične napade koji otkrivaju korisničke podatke. Dodatno, CageFS štiti korisnike na nivou procesa tako što sprečava pokretanje nepotrebnih i malicioznih programa. Takođe, tu je i SecureLinks tehnologija koja funkcioniše na nivou kernela i sprečava napade koji koriste simboličke linkove.

Performanse

OptimumCache tehnologija zaobilazi hard disk koji predstavlja tradicionalno usko grlo hosting platofrme, kešira najkorišćenije podatke u RAM memoriji i time omogućava značajno poboljšanje performansi za najpopularnije aplikacije kao što su Joomla, WordPress i sl.
Mod_lsapi je najsigurniji i najbrži način serviranja PHP stranica. Nema problema sa pouzdanošću u upravljanju procesima kao klasični moduli (PHP FPM, mod_fcgid). Zauzima jako malo memorije i razume PHP direktive direktno iz .htaccess fajla.

App Friendly

Preko Softaculus autoinstaller-a koji dolazi besplatno uz paket može se u par klikova instalirati veliki broj aplikacija, između ostalog i popularni CMS-ovi kao što su WordPress, Joomla, Magento i sl. Takođe, OptimumCache tehnologija omogućava odlične performanse.

PHP / Python / Ruby Friendly

Konačno! Koristeći PHP Selector sada ne samo da možete da birate sami verziju PHP-a koja vam odgovara (od v4 do v7), nego to možete da radite po domenu. Takođe, možete da birate koje PHP ekstenzije želite da koristite iz velikog skupa predefinisanih ekstenzija. Slično važi i za Python i Ruby jezike.

Web Site Builder

Preko KOPAGE Builder alata koji dolazi besplatno uz paket postoji mogućnost samostalnog kreiranja web prezentacije preko intuitivnog grafičkog interfejsa, bez kucanja ijedne linije koda.

CPanel & WHMCS kontrolni panel

Naravno, za upravljanje vašeg okruženja tu je najpopularniji kontrolni panel na koji ste navikli.

Vrhunski Hardware

Koristimo isključivo opremu renomiranih proizvođača (Cisco mrežnu opremu i servere, EMC storage). Posedujemo sopstveni data centar u Beogradu izgrađen po svim svetskim standardima i najboljim praksama od strane najiskusnijeg domaćeg integratora u ovom polju – firme EnelPS.

Posvećena i stručna tehnička podrška

Ništa bez ljudi. Za sve poteškoće i nejasnoće u radu, za vas je tu tim naše podrške svakog radnog dana 9-17h koji vam je dostupan preko telefona, chat-a, email-a. Ako vašem biznisu treba 24/7/365 podrška, nikakav problem – postoji i NetCast Premium modalitet održavanja.

Kvalitet dedicated hostinga po ceni shared hostinga

Baziran na CloudLinux tehnologiji uz CageFS virtuelizaciju garantujemo vrhnuske performase i sigurnost a dobro poznati kontrolni panel – cPanel je tu da vam obezbedi potpuni ugođaj pri korišćenju

Cloudlinux Starter

Prostor na disku: 3GB

Mesečni protok: 200GB

Broj baza: 2

Email adrese: 20
(ograničenje slanja 200 email poruka na 1h)

FTP nalozi: 10

Kontrolni panel: DA (cPanel)

Parkirani domeni: neograničeno

Poddomeni: neograničeno

ADDON domeni: 1

SSL sertifikat: NE

AutoInstaller: DA (Softaculous)

Web builder: DA (Kopage free)

Autobackup: DA (opciono)

Naruči

Cloudlinux Webmaster

Prostor na disku: 20GB

Mesečni protok: 500GB

Broj baza: 20

Email adrese: 50
(ograničenje slanja 200 email poruka na 1h)

FTP nalozi: neograničeno

Kontrolni panel: DA (cPanel)

Parkirani domeni: neograničeno

Poddomeni: neograničeno

ADDON domeni: 10

SSL sertifikat: DA (opciono)

AutoInstaller: DA (Softaculous)

Web builder: DA (Kopage free)

Autobackup: DA (opciono)

Naruči

Obezbedili smo mogućnost registracije nacionalnih i internacionalnih domena

Internet domen je Vaša adresa na Internetu putem koje će svi koji budu želeli moći da Vas pronađu. Pored toga što Vašim klijentima daje mogućnost da brzo i lako posete Vaš web sajt, imaćete adresu prilagođenu Vama, personalizovanu u skladu sa Vašim potrebama, koja se lako pamti.

Klikom na sledeći link možete se informisati o opštim uslovima registracije naziva nacionalnih internet domena.

Nacionalni domeni

Nacionalni internet domen je oznaka teritorijalne pripadnosti. Po njemu se može videti pod domenom koje države je Vaš sajt registrovan.

Srbija ima dva ravnopravna nacionalna internet domena: .RS i .СРБ, a njihova registracija se vrši u saradnji sa Registrom nacionalnog Internet domena Srbije – RNIDS.

Zakupi domen

Međunarodni domeni

Ukoliko Vaše poslovanje nije lokalno, već je usmereno na globalno tržište, registracija nacionalnih domena za Vas neće imati smisla. Pored registracije nacionalnih, preko nas možete registrovati i neki od popularnih međunarodnih domena, kao što su .com, .net, .org…

Zakupi domen

Sačuvajte od krađe podatke posetioca vaših web stranica

SSL sertifikat je ključan u borbi protiv krađe osetljivih podataka posetilaca Vaše WEB stranice. Putem enkripcije uz različite nivoe zaštite pružite posetiocima Vaše WEB stranice punu sigurnost

Šta je SSL sertifikat?

Secure Sockets Layer – ili SSL – sertifikat je web bezbednosni protokol i neophodan je za zaštitu osetljivih podataka posetioca vaše WEB stranice od prevare i krađe identiteta. SSL čuva podatke obezbeđivanjem šifriranja (premeštanje podataka kako bi se sprečilo ometanje tokom prenosa) i validacijom (verifikacija kompanije iza sajta). SSL certifikati dolaze na različitim nivoima sigurnosti, u zavisnosti od nivoa zaštite i sigurnosnih funkcija koje su vam potrebne. Bez obzira na nivo koji izaberete, SSL zaštita pokazuje posetiocima Vaše WEB stranice da je vaša stranica sigurna, što dovodi do većeg poverenja kupaca i povećanja poverenja u Vaše poslovanje ili brend.

Koji SSL sertifikat vam je potreban?

U zavisnosti od nivoa sigurnosti tj. od nivoa zaštite i sigurnosnih funkcija koje su Vam potrebne možete izabrati različite sertifikate, a tu su i vrste sertifikata koje posetiocima Vaših WEB stranica pružaju vizuelni dokaz da je Vaša WEB stranica zaštićena pa se u pretraživaču mogu videti oznake kao što su – “Site Seals”, “HTTPS” i „green bar“ – u ostalim slučajevima, sigurnost je iza scene. Od tipova sertifikata u ponudi:

 • Tri različita nivoa validacije: Domenska validacija, Organizaciona Validacija, Produžena Organizaciona validacija
 • U odnosu na broj i tip domena koji je potrebno sertifikovati, u ponudi: Single domain SSL, WildCard SSL; MultiDomain SSL

KONTAKTIRAJTE NAS KAKO BISMO ZAJEDNO PRONAŠLI ODGOVARAJUĆI SSL SERTIFIKAT ZA VAS