NetCast Cyber Security Centar

Cyber opasnosti evoluiraju neverovatnom brzinom, a njihov primarni cilj je postalo sticanje materijalne koristi. Regulative za zaštitu podataka, poput GDPR, dodatno opterećuju sigurnosne procedure u kompanijama i traži od IT sektora značajne ljudske resurse. NetCast Cyber Security Centar ima za cilj da sve to učini jednostavnim i lakim za upravljanje!

Stručnost + rešenja = Security-As-A-Service

Kroz partnerstvo sa renomiranim vendorima, stvorili smo mogućnost da ponudimo sigurnosna rešenja na svim nivoima. Stručno znanje i stalno ulaganje u njeno proširenje čini da svojim korisnicima možemo da pružimo ne samo kvalitetnu podršku, već i opciju Security-As-A-Service.

Napredna zaštita, forenzika i auditing

Brzina pojava novih pretnji (200.000+ dnevno) čini da danas primenjeno rešenje već sutra može biti potpuno nemoćno! Stalna provera sigurnosnih vektora, kontrola svih procesa upotrebom naprednih sistema (Adaptive defense) i analiza prirode, izvora i putanje napada su postali neophodani u implementaciji kvalitetnih sigurnosnih sistema.

Jednostavnost

Sa nama će Vam security servisi postati jasni i dostupni. Ne morate da bude IT stručnjak, još manje da se bavite IT bezbednošću da bi bili zaštićeni! Lako razumljivi izveštaji i naša podrška je sve što Vam je potrebno.

Potpuna Zaštita

Implementacijom rešenja različitih vendora, na svim nivoma, od radnih stanica preko infrastrukture do perimetra, u stanju smo da postignemo najviše sigurnosne standarde.

Skalabilnost

Naša rešenja pokrivaju potrebe malih firmi sa svega par računara do velikih korporativnih sistema sa brojnim lokacijama i hiljadama računara.

Najnovije Tehnologije

Tehnologije koje nam stoje na raspolaganju predstavljaju „state-of-the-art“ u oblasti cyber zaštite, a njihovo neprestano unapredjivanje od strane naših partnera nam garantuje da će tako i ostati.