Support

U situaciji intenzivne ekspanzije ICT-a i potrebe za sve širim znanjima i veštinama za održavanje raznorodnih platformi, pronaći i zadržati kvalitetne ljudske resurse postaje neophodan ali gotovo nedostižan cilj za kompanije.

Šta je PROAKTIVNA PODRŠKA?

PROAKTIVNA PODRŠKA je skup usluga koji omogućava da na jednostavan način upravljate, nadgledate i održavate Vaš celokupan IT korporativni sistem, bez obzira koliko i koje uređaje imate ili gde se oni nalaze

Kako PROAKTIVNA PODRŠKA može pomoći ukoliko NEMATE svoj IT tim?

Ukoliko nemate svoj IT tim, mi možemo u potpunosti da preuzmemo sve funkcije koje on treba da obavlja, a uz pomoć naprednih platformi za automatsko i daljinsko praćenje i upravljanje učiniti da se osećate kao da smo sve vreme sa Vama i deo Vaše firme

Kako PROAKTIVNA PODRŠKA može pomoći ukoliko IMATE svoj IT tim?

Ukoliko imate svoj IT tim, možemo im pomoći da se oslobode nepotrebnih poslova i koncentrišu na aktivnosti koje donose dodatnu vrednost. Naš tim poseduje široku ekspertizu koja je u stanju da se izbori sa bilo kojim problemom koji je u vezi sa informacionim ili komunikacionim sistemom i time eliminiše nedostatke angažovanja heterogenih timova, za različite oblasti.

Omogućite svojim zaposlenim najbolju IT podršku, bilo gde da su

Napredni RMM alati (Remote Management&Monitoring) koje koristimo u podršci drastično redukuju broj intervencija na terenu, čineći naš servis višestruko efikasnijim od sličnih usluga na tržištu

Prestanite da „gasite požare“ i smanjite svoje troškove

Pomoćićemo Vam da prekinete repetitivne aktivnosti i budite proaktivni. Primajte upozorenja u realnom vremenu koje omogućavaju da vidite računare bez zaštite, printere sa malo tonera, servere sa nedovoljno mesta na disku i mnoge druge indikatore potencijalnih problema.

Centralizovano upravljanje resursima

Naši servisi mogu pomoći da efikasno upravljate svojim sistemom. Napredni sistemi izveštavanja omogućavaju da se zna šta, kada i na kom uređaju je rađeno, vidi status svakog pojedinačnog uređaja, pratite IT okruženje i promene u realnom vremenu, prati hardver i softver koji je instaliran i kako se koristi i lako sagledava vreme potrebno za podršku.

Čuvajte svoje podatke!

Podaci su danas osnova svakog posla. Managed backup je sastavni deo naših usluga koji omogućava čuvanje rezervnih kopija najvažnijih poslovnih podataka na našem Cloud-u, kao dodatni nivo zaštite u slučaju incidenata, od krađe ili otkaza opreme do Ransomware napada.