NETCAST DATA CENTAR

Nije svejedno gde je smeštena Vaša oprema

Da biste mogli bezbedno i pouzdano da smestite svoje računarske sisteme i sisteme za skladištenje podataka, kao i telekomunikacionu opremu, nije potrebno da imate sopstveni Data Centar.

Ne samo da nije potrebno, već nije ni bezbedno. Svesni ste kolike gubitke bi pretrpelo Vaše poslovanje ukoliko bi došlo do prekida ili havarije informacionog sistema. U tom slučaju, rad Vaše kompanije može biti potpuno zaustavljen.

Ukoliko biste se odlučili da sami obezbedite svoj Data Centar, bile bi potrebne velike početne investicije u obezbeđenje adekvatnog prostora i opreme, specijalizovanog kvalifikovanog osoblja, a kasnije i veliki troškovi održavanja i nadgradnje sistema, uvođenja novih servisa, nadzora i upravljanja.

TELEHOUSING

SIGURNI PODACI KAO PRIORITET

NetCast Data Centar raspolaže svim neophodnim metodama zaštite opreme - kako fizičkim, tako i tehnološko-informatičkim. Ovim Vam garantujemo apsolutnu sigurnost i tehnološku efikasnost koja je neophodna za nesmetan rad. Mi brinemo o Vašim podacima i programima da Vi ne biste morali.

Netcast data centar vam omogućava:

  • Skladištenje svih podataka i programa u našem modernom centru koji pruža sigurnost i najsavremenije uslove u oblasti čuvanja, upravljanja i zaštite
  • Oslobađanje Vašeg radnog prostora-smestite svoju opremu kod nas ili koristite našu. Na ovaj način ćete se osloboditi brige o kupovini i održavanju sopstvene opreme.
  • Disaster Recovery-ukoliko kritični segmenti Vašeg poslovanja zavise od IT opreme, veoma je bitno imati plan oporavka u slučaju nepredviđenih havarijskih situacija. Svako IT okruženje je specifično. Naši inženjeri razvijaju, implementiraju i testiraju Disaster recovery plan u skladu sa Vašim potrebama.
Postavite pitanje
Kontakt
Ime i prezime
Email adresa
Telefon
Vaše pitanje