Dobrodošli u NetCast svet pametnih mreža!

Na pravom ste mestu. Ovde počinje priča. Priča Vaših uspeha i naših podviga. Vaših ciljeva i naših ideja. Priča mladog i kreativnog tima koji svojim jedinstvenim pristupom želi da Vam pomogne da budete još bolji i efikasniji.
Mi smo NetCast. Tim koji Vam nudi mogućnost kreiranja i implementacije originalnih i jedinstvenih namenskih rešenja, Cloud i Managed servise i mnoge druge alate savremene tehnologije koji Vam mogu omogućiti da optimizujete svoje poslovanje i učinite ga još boljim.

Misija i vizija

Naša Misija glasi: IT je rešen!
Današnja tehnologija pruža velike mogućnosti, ali i velike izazove. Previše izbora i prateća kompleksnost u ovom slučaju nisu dobre stvari. Naš posao je da ove negativne strane vrtoglavog razvoja tehnologije pretvaramo u šanse tako što se fokusiramo isključivo na IT kako biste se Vi fokusirali na Vašu primarnu delatnost.
Naša Vizija je da postanemo prepoznati na domaćem tržištu kao vrhunski IT partner koji pruža podršku rastu Vašeg poslovanja.

Verujemo

Da IT treba i može da bude investicija, a ne trošak.
Da je kvalitetna, dostupna i predusretljiva tehnička podrška ključna.
U fer igru i pravi partnerski odnos. Pružamo Vam šta Vam treba i tačno onoliko koliko Vam treba. Biramo opremu i rešenja za Vas kao što bismo radili i za sebe.
Da samo kada ste Vi uspešni i mi smo.
U kontinuiranu edukaciju, kako naših zaposlenih tako i Vas kao naših klijenata.
Da su saradnja i timski rad neophodni.

Tim

50

Naš tim broji preko
50 ljudi

Profesionalno
iskustvo

293

Zajedno imamo 293 godina profesionalnog radnog iskustva

Sertifikati

60

Preko 60 sertifikata iz oblasti: CISCO, Windows Server, Citrix, Mikrotik, Oracle, Java…