Kancelarija u NetCast Oblaku

NetCast Kućna kancelarija je „kancelarija u Oblaku“ – jednostavan i vrlo povoljan način za rad od kuća vaših zaposlenih. Svi resursi se iznajmljuju na mesečnom nivou i koristite ih onoliko koliko treba vašem poslovanju a bez nepotrebnih kapitalnih ulaganja u IT opremu i resurse. Troškovi iznajmljivanja „Kancelarija u NetCast Oblaku“ u potpunosti prate potrebe vašeg poslovanja.

Cloud je alat, a ne cilj sam po sebi.

NetCast pomaže svojim korisnicima da iskoriste ovaj alat na optimalan način kako bi bezbedno i nesmetano obavljali svoje svakodnevne poslovne procese koji zavise od IT infrastrukture a nalaze se u svojim domovima. Podaci, programi, aplikacije, web sajtovi i mejlovi su dostupni svim zaposlenima isto kao da se nalaze na lokalnom serveru u preduzeću.

Naša jedinstvena automatska upravljačka i monitoring NetCast platforma je proaktivan i preventivni alat koji detektuje incident i pre nego što se pojavi a svaki IT problem naša IT podrška rešava daljinskim putem i to bez uznemiravanja zaposlenih i prekida rada računara i poslovanja.

NetCast Kućna kancelarija u Oblaku je spoj:

 1. Mini računara,
 2. Cloud platforme i
 3. Automatskog IT održavanja i podrške na daljinu.

Kako praktično izgleda „Kancelarija u Oblaku“?

Svaki zaposleni dobije samo mini PC računar, tastaturu i miš putem kojih pristupa svojim poslovnim podacima, mejlovima, programima, aplikacijama i web sajtovima virtuelno kroz Cloud i desktop prostor putem sigurne i pouzdane VPN veze (Virtual Private Network) – sve što vam je potrebno je Internet konekcija; i uz našu fanatičnu podršku 24/7/365 i jedinstvenu automatsku upravljačku i monitoring NetCast platformu omogućena je daljinska kontrola nad performansama svih računara bez obzira gde se oni nalazili.

Svi podaci su potpuno bezbedni i nalaze se u našem NetCast Data centru sa najvišim svetskim standardima, kome korisnici mogu pristupati brzo i lako, uz vrlo pojednostavljene procedure.

Prednosti NetCast Kućne kancelarije u Oblaku su:

 • nema ulaganja u IT opremu,
 • oprema i resursi se iznajmljuju na mesečnom nivou,
 • koristi se i plaća samo onoliko koliko zahteva poslovanje preduzeća,
 • posvećena i profesionalna IT podrška,
 • nesmetano obavljanje svakodnevnog poslovanja od kuće,
 • zauzima manje prostora,
 • zaposleni se osećaju komotnije i pouzdanije u radu,
 • štedi električnu energiju više od 10 puta tako da je environment friendly,
 • bez zvukova i frekvencija rada računara sa kućištem.

Cena naše „Kancelarije u Oblaku“ je od 29 eur mesečno po računaru.

Možete da nas kontaktirate na: sales@netcast.rs ili na +381 11 442 64 64 (Opcija 1).

Radno vreme NetCast IT podrške je od 9-17h i 00-24h za premium korisnike.