NetCast platforma za daljinsko upravljanje i monitoring rada računara

Efikasno i diskretno rešenje za IT zdravlje kućnih kancelarija

Ostanite kod kuće jer IT je rešen.

Vaši zaposleni mogu da se u potpunosti oslone na našu IT podršku jer je zasnovana na jedinstvenoj upravljačkoj i monitoring NetCast platformi koja omogućava daljinsku kontrolu nad performansama svih računara bez obzira gde se oni nalazili. Naša platforma je proaktivna i preventivna tako što detektuje incident i pre nego što se pojavi a svaki IT problem rešavamo daljinskim putem i to bez uznemiravanja zaposlenih i prekida rada računara.

Naša IT podrška uz pomoć ove platforme u potpunosti drži pod kontrolom sve značajne parametre „IT zdravlja“ za nesmetano odvijanje poslovanja. Koncept „NetCast Kućne kancelarije“ smo razvili upravo iz potrebe rada na daljinu celog društva. Neprekidno poboljšavamo i razvijamo timove, opremu i alate koji nam pomažu da vrhunski odgovorimo na sve IT izazove. Celokupnu brigu o IT-ju svog preduzeća i zaposlenih koji rade od svojih kuća svi naši poslovni korisnici mogu da prepuste našem timu NetCast podrške uz redovne predloge za unapređenje i stalnu brigu o IT infrastrukturi preduzeća.

Ključni parametri „zdravlja“ računara:

  1. opterećenje resursa,
  2. stanje aplikacija,
  3. stabilnost i pouzdanost Internet veze,
  4. e mail,
  5. zaštićenost anti-virusom…

Kako bismo preupredili probleme koje bi se javili, pročitajte u sledećem članku koje je aktivnosti izdvojila naša vredna i iskusna IT podrška koje su pomogle zaposlenima naših korisnika za potpuno prilagođavanje za rad od kuće.

 

#itjerešen. #KućnaKancelarija #OstaniKodKuće #NetCast #RadOdKuće #DigitalnaSolidarnost